Aanstaande zaterdag gaat Determination – The Wave of Destruction losbarsten! Lees deze All You Need To Know goed door zodat je optimaal kan genieten van de eerste editie van Determination zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

ALGEMEEN

De minimale leeftijd voor Determination is 18 jaar. Het kan zijn dat er bij de ingang gevraagd wordt naar een geldige legitimatie zoals rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

TICKETS

Er zijn nog een aantal Regular Adapter Tickets te krijgen voor maar €10,- (exc. €1,- servicekosten)! Je tickets bestel je online via deze link! De online ticket verkoop stopt op 17 september om 22:00 uur. De daarna overgebleven tickets worden aan de deur verkocht voor €15,- (zowel pinnen als contant is mogelijk). Wees geen dief van je eigen portemonnee en bestel nu je tickets online!

SCANNEN

Je kan je ticket laten scannen vanaf papier, maar ook zeker vanaf je telefoon! Uitprinten is dus niet noodzakelijk. Zorg er wel voor dat je het ticket op je telefoon gedownload hebt voor het geval dat je op de locatie slecht internet hebt en dat je niet al te veel barsten in je scherm hebt zitten. 😉

LOCATIE

Determination – The Wave of Destruction vindt plaats in The Dome in Arnhem. Het adres is: Luthersestraat 9, Arnhem.

TIJDEN

Determination start om 23:00 uur en gaat door tot 06:00 uur. De deuren zijn open van 23:00 uur tot 03:00 uur. De timetable van dit 7 uur durende feest ziet er als volgt uit:

23:00 – 00:00 Organized Chaos & MarLoose

00:00 – 01:00 Chemical Soldiers & Saphera

01:00 – 02:00 Artifact

02:00 – 03:00 Act Of Rage

03:00 – 04:00 High Voltage

04:00 – 05:00 Restrained

05:00 – 06:00 Dyprax

VERVOER

Kom je met de auto naar Determination – The Wave of Destruction? Dan kan je het beste je auto parkeren aan de Boterdijk ter hoogte van nummer 17. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar The Dome.

SAFETY

Graag willen we voor iedereen een zo gaaf mogelijke avond neerzetten zonder enige problemen. Feesten doe je niet alleen, dat doe je met elkaar dus let op jezelf en anderen. Drink genoeg water want los gaan op de beste RAW sets is een energie slurpende bezigheid! Zie je iemand waarvan je denkt dat hij/zij even rust nodig heeft, spreek deze persoon daar even op aan.
Om Determination zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en veiligheid te garanderen wordt er bij de ingang door onze gastheren gefouilleerd. Het is het verboden om spullen mee naar binnen te nemen waarmee je jezelf of anderen kunt schaden. Dit zijn bijvoorbeeld spullen als wapens, vuurwerk, glaswerk, drugs of gevaarlijke (scherpe) voorwerpen. Daarnaast is het meenemen van eigen eten & drinken ook niet toegestaan.

DRUGSBELEID

Op Determination hanteren wij een zero tolerance beleid. Dit betekent dat het bezitten en gebruiken van soft- en/of harddrugs niet toegestaan is.

WARMUP MIXES

Om zo goed mogelijk in de stemming te komen voor Determination – The Wave of Destruction hebben we Organized Chaos, MarLoose, Chemical Soldiers en Restrained gevraagd een dikke mix te draaien! Al deze mixes vind je hier: https://www.mixcloud.com/DSenseEvents/playlists/determination-17-09-16-warmupsets/

SOCIAL MEDIA, FOTO’s & VIDEO’S

We vinden het te gek als je op Determination foto’s en filmpjes maakt en deze op je sociale media kanalen zet! Samen maken we een digitaal naslagwerk, dus zet #DeterminationNL erbij zodat we zondag goed kunnen nagenieten! Heb je jezelf nog niet op aanwezig gezet op het Facebook event? Doe dat dan nu!

Wil je Determination taggen of volgen? Dat kan!

www.Facebook.com/DeterminationNL

www.Instagram.com/DeterminationNL