All You Need To Know for Evasion – The RAW Offensive!

Aanstaande zaterdag gaat Evasion – The RAW Offensive losbarsten! Lees deze All You Need To Know goed door zodat je optimaal kan genieten van deze derde editie van Evasion zonder dat je voor verassingen komt te staan.

LEEFTIJD
De minimale leeftijd voor Evasion is 18 jaar. Het kan zijn dat er bij de ingang gevraagd wordt naar een geldige legitimatie zoals rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

TICKETS
Er zijn nog een aantal Regular Offensive Tickets verkrijgbaar voor maar €15,- (excl. €1,- fee) via de ticketshop op onze website. Tickets aan de deur kosten €17,-. Pinnen aan de deur is niet mogelijk dus zorg ervoor dat je cash geld bij je hebt.

TICKETS SCANNEN
Je ticket kan je laten scannen vanaf papier, maar ook vanaf je telefoon. Uitprinten is dus niet noodzakelijk. Zorg er wel voor dat je het ticket op je telefoon gedownload hebt, voor het geval dat je op de locatie geen bereik hebt

TIJDEN
De deuren van Club Stairway gaan 13 mei open om 23:00 uur en zullen om 02:30 uur sluiten. De timetable voor Evasion – The RAW Offensive ziet er als volgt uit:
23:00 – 00:00 Nemesis
00:00 – 00:45 Chemical Soldiers
00:45 – 01:45 Phuture Noize
01:45 – 02:00 D-Sense Presents: The Future Classics Showcase
02:00 – 03:00 RVAGE
03:00 – 04:00 D-Sturb
04:00 – 05:00 Rebelion
Hosted by: MC Omen

THE FUTURE CLASSICS SHOWCASE
Klaar om even alle kickrolls mee te rammen en een traantje weg te pinken op je favoriete tracks? Ook deze editie is er weer een D-Sense Events showcase waarop jij helemaal los kan gaan! D-Sense Events presents: The Future Classics Showcase! Mixed by: Organized Chaos & MarLoose. 01:45 – 02:00 uur.

LOCATIE
Evasion – The RAW Offensive vindt plaats in Club Stairway in Utrecht. Het adres is: Mariaplaats 11-12, Utrecht.

VERVOER
Club Stairway is het snelst te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Voor de deur zijn genoeg parkeerplekken voor je fiets. Met het openbaar vervoer kan je het beste de trein/bus/tram pakken naar Utrecht Centraal. Vanaf daar is het een kleine 7 minuten lopen. Je auto kun je het beste parkeren in de betaalde parkeergarages ‘Springweg’ of ‘P1 Moreelsepark’.

GARDEROBE
Er is een garderobe aanwezig tijdens Evasion. Deze is verplicht om te gebruiken en wordt de hele tijd bewaakt. Zorg ervoor dat je cash geld meeneemt, het gebruik van de garderobe kost €1,- per item.

SAFETY
‘Together we create unforgettable memories’ is waar D-Sense voor staat. Om samen de meest onvergetelijke ervaringen te creëren zonder enige problemen betekent dat ook dat je een beetje op elkaar let. Feesten doe je niet alleen, je doet het met elkaar dus let op jezelf en anderen. Drink genoeg water, want op de beste RAW Hardstyle los gaan is een energie slurpende bezigheid! Zie je iemand waarvan je denkt dat hij/zij even rust nodig heeft, spreek deze persoon daar even op aan.

Om Evasion zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en veiligheid te garanderen wordt er bij de ingang door onze gastheren gefouilleerd. Het is het verboden om spullen mee naar binnen te nemen waarmee je jezelf of anderen kunt schaden. Dit zijn spullen als wapens, vuurwerk, glaswerk, drugs of gevaarlijke (scherpe) voorwerpen. Daarnaast is het meenemen van eigen eten & drinken ook niet toegestaan.

DRUGSBELEID
D-Sense Events hanteert een zero tolerance beleid op haar evenementen. Dit betekent dat het bezitten en gebruiken van soft- en/of harddrugs niet is toegestaan.

SOCIAL MEDIA, FOTO’S & VIDEO’S
Samen maken we een online digitaal naslagwerk. Om alles te bundelen kan je #EvasionNL of #DSenseEvents gebruiken op je socials voor het delen van je foto’s en filmpjes.

Wil jij niks missen van Evasion en D-Sense Events? Check dan onze social kanalen:
www.Facebook.com/EvasionNL
www.Instagram.com/DSense_EventsNL
www.Facebook.com/DanceSenseNL

Evasion is a concept by D-Sense Events.
Providing a new shift in the harder styles.