All You Need To Know for Evasion – The RAW Alliance!

Aanstaande zaterdag gaat Evasion – The RAW Alliance losbarsten! Lees deze All You Need To Know goed door zodat je optimaal kan genieten van deze derde editie van Evasion zonder dat je voor verassingen komt te staan.

TICKETS
Er zijn nog Regular Alliance Tickets verkrijgbaar voor maar 15,- (excl. servicekosten). Haal nu je ticket via www.dsense-events.com/tickets.
LET OP: De online ticketverkoop stopt op 9 december om 21:00 uur. De tickets die er dan nog over zijn zullen aan de deur verkocht worden voor €17,-.

TICKETS SCANNEN
Je ticket kan je laten scannen vanaf papier, maar ook vanaf je telefoon. Uitprinten is dus niet noodzakelijk. Zorg er wel voor dat je het ticket op je telefoon gedownload hebt, voor het geval dat je op de locatie geen bereik hebt.

LEEFTIJD
De minimale leeftijd voor Evasion is 18 jaar. Het kan zijn dat er bij de ingang gevraagd wordt naar een geldige legitimatie zoals rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

TIJDEN
De deuren van Club Stairway gaan 9 december om 23:00 uur open en zullen rond 02:30 uur sluiten. De timetable voor Evasion – The RAW Alliance ziet er als volgt uit:

23:00 – 00:00 Saphera
00:00 – 01:00 Killshot
01:00 – 01:30 The Future Classics Showcase (mixed by Organized Chaos & MarLoose)
01:30 – 03:00 Degos & Re-donde VS MYST
03:00 – 04:00 Bass Chaserz
04:00 – 05:00 Chemical Soldiers (exclusive Hardcore set)
Hosted by: MC Omen

THE FUTURE CLASSICS SHOWCASE
Bereid je voor op 30 minuten met je favoriete kickrolls en screeches. Deze tracks bezorgen je over 5 jaar nog steeds kippenvel, dit zijn The Future Classics mixed by Organized Chaos & MarLoose. 01:00 – 01:30 uur.

LOCATIE
Evasion – The RAW Offensive vindt plaats in Club Stairway in Utrecht. Het adres is: Mariaplaats 11-12, Utrecht.

VERVOER
Club Stairway is het snelst te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Voor de deur zijn genoeg parkeerplekken voor je fiets. Met het openbaar vervoer kan je het beste de trein/bus/tram pakken naar Utrecht Centraal. Vanaf daar is het een kleine 7 minuten lopen. Je auto kun je het beste parkeren in de betaalde parkeergarages ‘Springweg’ of ‘P1 Moreelsepark’.

GARDEROBE
Er is een garderobe aanwezig tijdens Evasion. Deze is verplicht om te gebruiken en wordt de hele tijd bewaakt. Zorg ervoor dat je cash geld meeneemt, het gebruik van de garderobe kost €1,- per item. Zorg er in het algemeen voor dat je wat cash bij je hebt voor het geval dat.

SAFETY
D-Sense Events staat voor ‘Together we create unforgettable memories’. Om samen de meest onvergetelijke ervaringen te creëren zonder enige problemen betekent dat ook dat je op elkaar let. Feesten doe je niet alleen, je doet het met elkaar dus let op jezelf en anderen.
– Drink genoeg water want op de beste RAW los gaan is een energie slurpende bezigheid!
– Zie je iemand waarvan je denkt dat hij/zij even rust nodig heeft, spreek deze persoon daar even op aan.

Om Evasion zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en veiligheid te garanderen wordt er bij de ingang door onze gastheren gefouilleerd. Het is het verboden om spullen mee naar binnen te nemen waarmee je jezelf of anderen kunt schaden. Dit zijn bijvoorbeeld spullen als wapens, vuurwerk, glaswerk, drugs of gevaarlijke (scherpe) voorwerpen. Daarnaast is het meenemen van eigen eten & drinken niet toegestaan.

DRUGSBELEID
D-Sense Events hanteert een zero tolerance beleid op haar evenementen. Dit betekent dat het bezitten en gebruiken van soft- en/of harddrugs niet is toegestaan.

SOCIAL MEDIA, FOTO’S & VIDEO’S
Samen maken we een online digitaal naslagwerk. Om alles te bundelen kan je #EvasionNL of #DSenseEvents gebruiken op je socials voor het delen van je foto’s en filmpjes.

Wil jij niks missen van Evasion en D-Sense Events? Check dan onze social kanalen:
www.Facebook.com/EvasionNL
www.Instagram.com/DSense_EventsNL
www.Facebook.com/DanceSenseNL

Evasion is a concept by D-Sense Events – Providing a new shift in the harder styles.