All You Need To Know for Evasion – The RAW Evolution!

Aanstaande zaterdag gaat Evasion – The RAW Evolution losbarsten! Lees deze All You Need To Know goed door zodat je optimaal kan genieten van deze vijfde editie van Evasion zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

TICKETS
Er zijn nog Regular Evolution Tickets verkrijgbaar voor maar 19,95 (excl. 2,50 servicekosten). Haal nu je ticket via www.dsense-events.com/tickets.

LET OP: Tickets die aan de deur verkocht worden zullen duurder zijn dan de online tickets, dus bemachtig nu je ticket online!

TICKETS SCANNEN
Je ticket kan je laten scannen vanaf papier, maar ook vanaf je telefoon. Uitprinten is dus niet noodzakelijk. Zorg er wel voor dat je het ticket op je telefoon gedownload hebt, voor het geval dat je op de locatie geen bereik hebt.

TIJDEN
De deuren van De Vorstin gaan op 21 april om 22:00 uur open en zullen rond 03:00 uur sluiten. De
timetable voor Evasion – The RAW Evolution ziet er als volgt uit:

22:00 – 23:30 Organized Chaos vs MarLoose vs Nemesis
23:30 – 00:30 Invector
00:30 – 01:30 D-Sturb
01:30 – 03:00 Physika vs Chemical Soldiers03:00 – 04:00 Delete
04:00 – 05:00 Deadly Guns
Hosted by: MC Omen

LOCATIE
Evasion – The RAW Evolution vindt plaats in De Vorstin in Hilversum. Het adres is: Koninginneweg 44, Hilversum.

VERVOER
De Vorstin is te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. Voor de deur zijn genoeg parkeerplekken voor je fiets. Met het openbaar vervoer kan je het beste de trein/bus pakken naar Station Hilversum. Vanaf daar is het een kleine 7 minuten lopen. Je auto kun je het beste parkeren op de Langgewenst.

GARDEROBE
Er is een garderobe aanwezig tijdens Evasion dus zorg ervoor dat je cash geld meeneemt.

SAFETY
D-Sense Events staat voor ‘Together we create unforgettable memories’. Om samen de meest onvergetelijke ervaringen te creëren zonder enige problemen betekent dat ook dat je op elkaar let. Feesten doe je niet alleen, je doet het met elkaar dus let op jezelf en anderen.

– Drink genoeg water want op de beste RAW los gaan is een energie slurpende bezigheid!
– Zie je iemand waarvan je denkt dat hij/zij even rust nodig heeft, spreek deze persoon daar even op aan.

Om Evasion zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en veiligheid te garanderen wordt er bij de ingang door onze gastheren gefouilleerd. Het is het verboden om spullen mee naar binnen te nemen waarmee je jezelf of anderen kunt schaden. Dit zijn bijvoorbeeld spullen als wapens, vuurwerk, glaswerk, drugs of gevaarlijke (scherpe) voorwerpen. Daarnaast is het meenemen van eigen eten & drinken niet toegestaan.

DRUGSBELEID
D-Sense Events en De Vorstin hanteren een zero tolerance beleid op hun evenementen. Dit betekent dat het bezitten en gebruiken van soft- en/of harddrugs niet is toegestaan.

SOCIAL MEDIA, FOTO’S & VIDEO’S
Samen maken we een online digitaal naslagwerk. Om alles te bundelen kan je #EvasionNL of #DSenseEvents gebruiken op je socials voor het delen van je foto’s en filmpjes.

Wil jij niks missen van Evasion en D-Sense Events? Check dan onze social kanalen:

www.Facebook.com/EvasionNL

www.Instagram.com/DSense_EventsNL

www.Facebook.com/DanceSenseNL

Evasion is a concept by D-Sense Events – Providing a new shift in the harder styles.